Nieuw website voor ICT-dienstverlener Xiut

Van op maat gemaakte truck accessoires tot het verzorgen van het interieur:, Super VK Design staat klaar om jouw truck naar het volgende niveau te tillen.

Mocht je op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor ICT consultancy, Microsoft 365 oplossingen, UniFi Managed Network beheer of Managed Services dan zou ik zeker aanraden een kijkje op de spiksplinternieuwe website van Xiut te kijken. Een leuke opdracht en fijne samenwerking met eigenaar Dennis Nederhof resulteerde in een frisse, responsive site waar Xiut op een overzichtelijke potentiele klanten over haar diensten kan informeren.

Wil je meer weten over deze site of mogelijkheden? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.Ik heb meerdere keren met Henk samengewerkt en elke keer opnieuw was de ervaring zeer positief. Henk is een aangename en humorvolle persoon, wat het samenwerken met hem erg prettig maakt. Hij levert steeds precies wat ik vraag, en dat tegen een zeer redelijke prijs. De opdrachten die hij voor mij heeft gedaan voldoen telkens volledig aan mijn verwachtingen. Ik kan Henk van harte aanbevelen.”

-Dennis Nederhof